Reacties

 

Louis en Ali Meijer
Camping De Sproakstee is een echte aanrader, mooie ruime plaatsen op een groot veld, goed onderhouden, schoon sanitair, en een prachtige omgeving om te fietsen! Vriendelijke eigenaren, kortom een camping , die het bezoeken waard is !

Harry en Annie
Wij zijn hier nu voor de 5 keer en zeker niet de laatste keer. Mooie camping schoon sanitair en heel vriedelijke mensen en prachtige omgeving.

Nixxib B
Wir wurden sehr nett Empfangen. Stellplatz direkt an einer Büffelweide. Sehr sauber und persönlich alles.Toll 🙂

A. van Rooij
Prima camping, het is er heerlijk rustig. Mooie uitvals basis voor fietstochten.

Henri van der Plaat
Voor het eerst met vrienden gekampeerd! Wel goede afspraken gemaakt, o.a. over het elkaar vrij laten… De service bleek groot: wij waren met een campertje, onze vrienden met een caravan. We konden aan weerszijden van de scheiding stevige/zachte grond staan. We hebben een plezierige, zonnige week met z’n vieren doorgebracht. De Grunders zijn vriendelijke, niet opdringerige campingbeheerders!

Spelmink
wij hebben hier een fijne tijd gehad. Zeer goed onderhouden grasvelden en schoon sanitair. Vanaf deze camping hebben wij vele fietstochten gemaakt. De fietsen kunnen binnen worden gestalt en voor de auto’s is ook een speciale parkeerplek. De camping is beslist een bezoek waard. De gast vrouw is een aardige vrouw en zorgt goed voor de camping.

Kamman
Op loopafstand van De Lutte ligt de camping De Sproakstee. Mooie omgeving met veel interessante dingen om te bekijken. De camping: Goed onderhouden en op verschillende plekken bloembakken. Sanitair goed schoon. Fietsen kunnen binnen staan. Vriendelijke gastvrouw.. Wij komen zeker een ander jaar terug.

Hans en Irene Overgoor
De Sproakstee is een schitterd gelegen camping aan de rand van De Lutte midden in een overweldigende natuur. We wilden 1 week blijven, maar het zijn er 5 geworden! Fam.Grunder is zeer behulpzaam en hun troetelkind zijn de 2 campingweiden. Als een biljartlaken liggen ze er steeds bij. Op blote voeten lopen is geen enkel probleem. Het toiletgebouw wordt netjes onderhouden. Om je te voet of op de fiets te ontspannen, is De Sproakstee beslist een aanrader!

Ria en Cees du Maine
Wij kunnen iedereen aanraden hier op de camping te gaan staan. Zeker voor rust en ruimte.. Ook zeker het contakt met eigenaar. Zeer lieve mensen, behulpzaam, camping is schoon en zeer goed onderhouden. Wij komen dan ook graag daar weer terug!

Fam. Vaanholt
Wij zijn al verschillende keren op deze mooie camping geweest.De fam. Grunder is alleraardigst. Een camping in een prachtige omgeving. Uitstekend verzorgd zowel terrein als sanitaire voorzieningen. Al met al een dikke aanrader!!!!

Fam. Besten
Net terug van een heerlijke 10 daagse vakantie, Bij de Fam. Grunder Camping “Sproakstee” Het is een prachtige camping. Dicht bij het centrum De Lutte. Je kunt er heerlijk fietsen en wandelen. In een straal van 10-20 km, zijn er hele leuke plaatjes zoals; Oldenzaal, Losser, Bad-Bentheim , Ootmarsen enz. enz. Het sanitair is goed ,en schoon De gastvrouw is zeer behulpzaam. Wij komen beslist terug.

Familie Woning
Verleden jaar hebben we camping sproakstee bezocht op aanraden van anderen , op de iets schuin aflopende camping is het goed toeven, de eigenaresse is vriendelijk en houd het sanitair goed schoon , leuke paadjes leiden je naar het centrum van de Lutte.

Dhr. GerardJ
Gunstig gelegen SVR camping voor wandelen en fietsen bv bij het dinkelse zand. Vriendelijke ontvangst. Sanitair prima in orde. Vlak bij De Lutte, waar wel een aantal leuke cafes en restaurants zijn.